Om os

Luftbillede over Kløvermarken fra 1930

Luftbillede over Kløvermarken fra 1930

Historien

Kløvermarken hed oprindeligt Christianshavns Fælled og fungerede i en periode som Københavns første flyvestation, før denne rykkede til Kastrup, og blev siden hen flygtningelejr efter 2. verdenskrig.

Den gamle fabrik, som idag er The Plant, blev bygget af A.P. Møller Mærsk i 1962 til produktion af plastiksortering af danske råvarer og senere til sortering af plastaffald, og var således en del af det større industriområde omkring Refshaleøen og Holmen.

Fabrikken lå tom i en årrække indtil den blev renoveret i 2018. 


Idag

The Plant er et moderne venue som er istandsat med respekt for de originale,  industrielle rammer, men med velovervejede detaljer som skaber en balanceret kontrast og et event space som er unikt for København.

Fra de specialdesignede gulv-til-loft gardiner, til de 5 meter høje vinduer, som før havde udsigt til Skuespilhuset, og den unikke stålkonstruktion i Tårnet, har vi kombineret noget nyt, noget brugt og noget gammelt, til at skabe det venue som vi allerhelst selv vil holde events i.

 

Kløvermarken_satellit_øst.jpg

FAQ

Find svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende The Plant på vores FAQ-side.


Mixi_Party_095_preview.jpg

Samarbejds-partnere

Der er frit valg af leverandører i The Plant, men vi anbefaler meget gerne vores foretrukne samarbejdspartnere, som vi mener leverer høj kvalitet til gode priser og som desuden er vant til at arbejde i de lidt utraditionelle rammer.