Plads til unikke oplevelser

Den gamle fabrik på Raffinaderivej 22 er blevet omdannet til et råt men eksklusivt event venue, bestående af neutrale og fleksible rammer med velovervejede detaljer. The Plant præsenterer den ideelle platform til at designe det skræddersyede univers.

The Plant har bl.a. disse tre unikke fordele:

1. Neutrale og fleksible rammer der kan skræddersyes præcis efter ønske og budget

2. Frit valg af leverandører

3. En unik stemning funderet i de rå stålkonstruktioner og eksklusive moderne detaljer

 
Aften+2.jpg

VENUE

Vores hovedvenue præsenterer hele 1.000 m2 at udfolde sig på. Den tidligere produktionshal er nu istandsæt med gulv til loft vinduespartier der leder direkte ud til vores private have. Justerbare gardiner er tilført rummet for at muliggøre en stilren opdeling af det store rum.

20180824_INC_kundeogco_5601.jpg

TÅRNET

Tårnet i The Plant tilbyder dets gæster en distinkt atmosfære med mere end 28 meter til loftet. De gamle, rustikke og industrielle detaljer i Tårnet er bevaret for at skabe en magisk stemning. Med vores specielle up-lights er det muligt at diktere præcist hvilke farver de gamle stålstrukturer skal være oplyst af.

THE_PLANT_LE_DEUX_0079.jpg

CENTRALEN

Svævende midt i Tårnet finder man et helt unikt rum. Vi har givet rummet navnet Centralen grundet dets helt unikke placering. Med Centralen har vi mulighed for at skabe en mindeværdig stemning i et varmt rum omfanget af rustikke stålstrukturer i Tårnet.

Skræddersyede løsninger

I The Plant har vi et evigt ønske om at skræddersy unikke løsninger til vores kunder og deres gæster. Vi har samlet et hold af specialister indenfor eventmanagement, projektledelse og medieteknik der i fællesskab tilbyder indsigter der sikrer at vores tre etagers store venue bliver udnyttet på bedst mulig vis. Derfor tilbyder vi også et helt frit og ganske fleksibelt valg af leverandører i The Plant. Dog anbefaler vi gerne vores foretrukne samarbejdspartnere, hvem vi mener leverer høj kvalitet – og som er vant til at arbejde i The Plant’s unikke men utraditionelle rammer.  

Unik erfaring skaber unikke muligheder

The Plant kan lejes som tomme lokaler, men vores kreative event managers kan også hjælpe med at planlægge og afvikle hele eller dele af jeres arrangement, herunder; konceptudvikling, budgettering, produktionsplanlægning, etablering af kontakt til leverandører, personalehåndtering, planlægning af underholdning, mm.

 

_TOR4630_preview.jpg
_TOR4345_preview.jpg